2024. május 6. hétfő
Tamara, Ivett, Frida
Holnap Gizella, Bendegúznapja lesz.

HG Logistic-GyőrszemereKapuvár 2-0 (0-0)

A megyei I. osztály rangadóján, közepes játékszíntű mérkőzésen alulmaradtak városunk labdarúgói, a tabella vezető Győrszemere ellen.

 

Győrszemere, 100 néző. V.: Péter G.
Győrszemere: Takács – Baracskai, Nagy G., Fajkusz, Kalcsó (Máj), Lappints, Pápai, Nyári (Nemes), Germán, Klement, Herold (Puglits). Edző: Germán Ferenc.
Kapuvár: Artner – Áder, Banai, Kun, Simon, Visy, Szalai, Árki, Hegyi (Vígh), Balassa (Dukai A.), Gajdos. Edző: Kovács Lajos.
Gsz.: Germán (2).


A megyei I. osztályú bajnokság rangadóján az első félidő játékát elnézve nem látszott, hogy a jelenlegi első és második helyezett futballozik egymás ellen. A vendégek kezdték jobban a találkozót, több gólhelyzetet is kialakítottak, de a befejzésekbe rendre hiba csúszott. A 16. percben Balassa lövése alig szállt a kapu mellé. A 21. percben Gajdos kapott jó labdát középen, lövését Takács bravúrral ütötte szögletre. Az első hazai támadásra a 23. percig kellett várni, ekkor Kalcsó lőtt közelről a kapusba. A 26. percben Germán 16 méteres lövését Artner könnyedén védte. A 29. percben Szalai lőtt jobb oldalról a kapu fölé. A 31. percben Germán 20 méteres lövését védte a kapuvári kapus.

 

A második félidőt a hazai csapat kezdte lendületesebben, ennek hamarosan meg is lett az eredménye. Az 54. percben ugyanis Nyári bal oldali beadását Germán fejelte a kimozduló kapus mellett a hálóba. 1–0. A 61. percben Germán közeli lövését védte bravúrral Artner. A 64. percben Herold száguldott el a jobb szélen, az alapvonalról visszagurított labdáját Germán a 16-os sarkáról a jobb felső sarokba bombázta. 2–0. Óriási gól volt! A mérkőzés hátralévő részében is a hazaiak támadtak többet, de gól már nem született.

 

Közepes színvonalú találkozón a hazaiak a második félidei jobb helyzetkihasználásuknak köszönhetően a szervezetten és helyenként jól játszó ellenféllel szemben tudtak győzni a „hatpontos” mérkőzésen.
Jók: Baracskai, Fajkusz, Pápai, Herold, ill. Áder, Simon, Banai.
Germán Ferenc: – Két jól felkészített csapat találkozóján a második félidei játékunk alapján megérdemelten nyertünk.
Kovács Lajos: – Az első félidő szervezett, taktikus játéka után a másodikban meddő támadójátunk és Germán Feri klasszisa eldöntötte a mérkőzést.
Vass Tibor

Gymsfoci.hu

Facebook - Kövess minket